Hoeveel pech kan Eljero Elia hebben?

14-05-2013 12:58

Een voetbaloverzicht voor de hardwerkenden op kantoor, de nietsnutten thuis of de vrouwen die hun man willen verrassen met de laatste voetbalweetjes. Dat vinden mannen trouwens nooit leuk. Hoe dan ook, een overzicht.

Mancini eruit

Manchester City heeft coach Roberto Mancini de laan uitgestuurd. De Italiaan was 3,5 jaar in dienst van de steenrijke club en veroverde vorig seizoen het eerste landskampioenschap sinds 44 jaar. Dit seizoen werd er echter niets gewonnen en dus vinden de jongens van de Abu Dhabi United Group het wel mooi geweest. Mancini wordt direct alweer gelinkt aan het gepromoveerde AS Monaco, al is het de vraag of hij daar ook zeven miljoen pond per jaar zal ontvangen.

Pellegrini erin

De naam van de huidige trainer van Malaga zoemt rond als Mancini’s opvolger. Zoals het hoort zegt Pellegrini dat er geen akkoord – en niets getekend – is. Ruud van Nistelrooij vindt dat de Chileense coach één van de beste coaches is waar hij mee samen heeft gewerkt. “Hij is strategisch sterk, praat veel met de spelersgroep en geeft jonge spelers een kans. Hij zou een aanwinst zijn voor de Premier League.”

Richard de Mos directeur ADO Den Haag?

Als het aan het voormalig kamerlid van de PVV ligt wel.

Bierdouche Franck Ribery

Hij probeerde eraan te ontsnappen, maar zijn ploeggenoten werkten goed samen.

Inbraak bij Elia

Ooit tegen de basiself van het Nederlands Elftal aan. Toen werd hij bankzitter bij Juventus. Dat werd hij ook bij Werder Bremen, waar ze besloten om hem te schorsen nadat hij ‘s nachts door de politie van de weg was gehaald. Daarna reed iemand tegen zijn Bentley aan en noemde Elia de wereld ‘kapot’ omdat men ervan smulde dat zijn auto in puin lag. En nu is er bij hem ingebroken. Elia: “Wat moet ik nog meer meemaken?” en “Alles gebeurt met een reden. Have a nice day.”

Eigen goal keeper

Moest u lachen om het eigen doelpunt van Mike van der Hoorn? Kijk dan even naar deze keeper.

Messi met vakantie

Hij heeft nog steeds last van de hamstringblessure die hij in het Champions League duel met Paris Saint-Germain opliep. Nu heeft hij twee tot drie weken nodig om weer fit te geraken, maar dan zit het seizoen er al op. Barcelona is kampioen, deze zomer is er geen groot eindtoernooi waar Messi moet spelen dus geef die knul lekker drie maanden vakantie. Heeft hij verdiend en wordt hij beter van.

Robben naar Man City?

Volgens BILD wil Manchester City zo’n twintig miljoen euro voor de vleugelspeler neerleggen. Juventus en Galatasary zouden ook geïnteresseerd zijn. Robben zelf richt zich enkel en alleen op de Champions League finale.

Hooligans verpesten huldiging

Paris Saint-Germain wordt dus niet meer gehuldigd bij de Eiffeltoren.

Rodney Sneijder transfervrij

‘Het broertje van’ staat eigenlijk nog een jaar onder contract bij RKC, maar de club en speler beleven weinig plezier aan elkaar. Dus mag hij deze zomer vertrekken. Volgens Rodney is er zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland interesse en staat hij open voor een mooie club. We zijn benieuwd.